Inici    ·   contactar    
FACEBOOKTWITTER
Unes vinyes    |   Una dona    |   Un celler    |   Els nostres vins    |   Notícies    
Noticies
VIU LA PRIMAVERA AMB CELLER BÀRBARA FORÉS SI t’agrada el vi i durant la propera setmana santa tens pensat estar a la Terra Alta, no et pots perdre el II Tast de Primavera del Celler Bàrbara... [+]
El proper divendres 13 de març s'estrena El Moment, un viatge a la Terra del Cerç. Producció de Setmàgic Audiovisual amb el suport del Consell Comarcal de la Terra Alta i l’Ajuntament... [+]

Sinèrgia sensorial de Bàrbara Forés i Editorial Terrícola

Per Sant Jordi, maridem vi i poesia.

Sinèrgia sensorial de Bàrbara Forés i Editorial Terrícola
El Celler Bàrbara Forés i l’Editorial Terrícola engegen un projecte comú, les Plaquettes Infinitessimals, en les quals podreu trobar plasmats els poemes de diferents autors tot establint relacions sensorials amb els vins del celler de la Terra Alta.

Podreu descobrir aquest experiment juganer juntament amb els poetes de Els Llibres de l’Afrau el dimecres 23 d’Abril a la #ZonaPoesia, Passeig de Gràcia, 30 de Barcelona.

Des del Celler Bàrbara Forés ens fa especial il•lusió aquest projecte vinícola literari, on es fusionaran les obres de Cristelle Enguix, Jordi Nopca (@jordinopca) i Víctor Sunyol (@victorsunyol) amb el Blanc, Rosat i Negre.

Us esperem per Sant Jordi a Barcelona!
 
 
 
 
 
Sol·licitud d'informació

Comentari de sol·licitud d'informació